De praktijk

Over Podozorg Hellevoetsluis

Bij Podozorg Hellevoetsluis kunt u terecht voor diverse soorten (para)medische voetzorg. Wij zijn gespecialiseerd in registerpodologie, schoenen en op maat gemaakte slippers.

Podozorg Nederland

Als (register) podoloog Wat betekent dit?Registerpodologen hebben een opleiding op hbo-niveau gevolgd aan de Academie voor Podologie en volgen regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de meeste actuele ontwikkelingen. Ze staan geregistreerd in het register voor de registerpodoloog van Stichting LOOP. Vandaar de naam registerpodoloog. werkt Podozorg Hellevoetsluis samen met collega's (in de regio) die net als wij zijn aangesloten bij Podozorg Nederland. Door bundeling van kennis en kwaliteit vormen wij een betrouwbaar steunpunt voor zowel patiënten als collega's.

Meer over Podozorg Nederland

Fysiotherapie

Soms kan het zo zijn dat wij de klachten niet alleen kunnen oplossen. Dan is fijn om te weten dat Podozorg Hellevoetsluis regelmatig samenwerkt met de fysiotherapeuten uit de regio.

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.

 • 14 juni 2018

  Kiest u voor standaard- of op maat gemaakte sportzolen?

 • 17 mei 2018

  Last van shin splints?

 • 19 april 2018

  Slippers; ja of nee?

 • 22 maart 2018

  “Ik krijg er kromme tenen van!”